Om M&K Frisøren

M&K Frisøren nyder at lave alt slags hår – både på børn, damer og herrer. Jeg laver også bryn og vipper.

Mange års erfaring

Altid en frisure, der passer til dig

M&K Frisøren er en af Kalundborgs ældste frisørsaloner. Den stammer helt tilbage fra 1897, og jeg, Lonny, overtog salonen i 2002 og igen i 2015. Jeg startede første gang med at arbejde i salonen sidst i 1990’erne, og jeg har over 30 års erfaring inden for faget. 

Jeg følger godt med på den sidste nye mode, og jeg lægger stor vægt på at finde lige præcis den frisure, der passer bedst til dig. Jeg sætter altid klædelighed før mode.

Hvis du ønsker at booke en tid til en af mine behandlinger, kan du ringe på telefon 59 51 74 45, eller du kan booke en tid online her.

Salonen har også mange kunder, der bare kigger ind, når de har lyst, og med lidt tålmodighed når jeg som regel også dem.

Ejer og frisør

Lonny Frederiksen

Hårplejeprodukter

Produkter til enhver frisure

Salonen forhandler også lækre hårprodukter, og jeg hjælper og rådgiver gerne inden for valg af produkter. For eksempel er en shampoo en personlig sag, og salonens produkter er tilpassede, så der er til alle hårtyper, til hovedbundsproblemer m.m.

Med de rigtige setting-produkter kan du gøre din hverdagsfrisure meget nemmere at have med at gøre. Jeg anbefaler som udgangspunkt Glynt til mine kunder, da man her får et rigtig godt produkt til en rigtig god pris, som der også ofte bliver kørt kampagne på.